Viikonlopun Pasta Parma



Parhaat ruokareseptini löytyvät näistä kirjoista ja omasta reseptivihostani.
Itse en ole kova kokkaaja, koska meillä mies tekee ruuat ja minä katan pöydän ja siivoan jäljet. Tehtäviini kuuluu kylläkin uusien reseptien metsästys kokkia varten. Mutta se miksi tässä kirjoittelen, johtuu siitä, että tein ruokaa kirjastani Aikaa Ystäville / WSOY / Nina Cappelen.
Ja hyvää tulikin eli illallinen nimeltä PASTA PARMA. Ohjekin tulee tässä.


Näitä yllä olevia aineksia tarvitaan.
Teko-ohje: Kuumenna kevyesti suolalla maustettu vesi pastaa varten. Ole varovainen suolan kanssa, sillä lisäkkeet ovat suolaisia. Annostele pastan kiehuessa kaikki muut ainekset lautasille:
suikaloidut kinkkuviipaleet ja aurinkokuivatut tomaatit, hienonnettu valkosipuli ja parmesaanilastut.
Valuta pasta ja sekoita sen joukkoon vähän öljyä. Jaa pasta muiden ainesten päälle lautasille. Sekoita hyvin kahdella haarukalla. Lorauta joukkoon oliiviöljyä ja lisää kolme kierrosta pippuria (mustaa) myllystä.

Voin sanoa, että maailman helpoin pastaruokaohje ja niin hyvääääää...

Hyvää ruokahalua  Maiju

Kommentit